POGOJI POSLOVANJA

Plačilo

Plačilo je možno preko sistema PayPal, direktnega bančnega nakazila ali po povzetju.

Potrditev naročila

Po oddaji naročila boste prejeli elektronsko sporočilo o potrditvi nakupa.

Pošiljanje – Pošta Slovenije

Paketi se pošiljajo priporočeno preko Pošte Slovenije. Možno je slediti pošiljko, v tem primeru napišite to v opombo naročila in sporočimo vam številko za sledenje.

Čas dostave

Predviden čas dostave je do 5 delovnih dni, v kolikor pride do kakršnih koli zamikov, boste o tem obveščeni preko elektronske pošte.

Poštnina

Strošek poštnine je enoten – 5eur/nakup.

Menjava izdelka in vračila

Če z izdelkom niste zadovoljni ali pa je izdelek poškodovan, ga lahko vrnete v 8 delovnih dneh na naslov Matic Benet, Smerinje 9, 4280 Kranjska Gora in to sporočite na elektronski naslov (obrazec contact me), kjer dopišete ali želite nov izdelek ali vračilo denarja. Vplačan znesek za ta izdelek bo vrnjen v roku 30 dni (preko sistema Paypal ali direktnega nakazila), v primeru menjave bo izdelek prispel v roku 5 delovnih dni od prejema vrnjene pošiljke.

Vrnjen izdelek mora biti v prvotnem stanju in v embalaži, da se ne poškoduje. Paket je vaša odgovornost, dokler ne prispe na naslov Smerinje 9, 4280 Kranjska Gora, zato se sami odločite, ali ga boste poslali priporočeno ali preko navadne pošte. Priporočljivo je seveda, da  ga pošljete priporočeno. Pošiljki priložite tudi original račun.

Poškodovana pošiljka

Ob prejemu preglejte embalažo/paket in v kolikor je zaznati, da je izdelek poškodovan, to takoj sporočite in priložite fotografije. Če bo odobrena menjava izdelka, zaradi poškodbe pošiljanja, ga lahko vrnete (priporočeno). Stroški pošiljanja vam bodo povrnjeni. Po prejemu le-tega, boste v 5 delovnih dneh prejeli novega.

Kontakt

Če imate vprašanja, predloge, pohvale, graje, lahko pišete na elektronski naslov matic.benet@gmail.com.

Varnost podatkov

Za varne transakcije s karticami skrbi podjetje Braintree (a Paypal company), z vrsto varnostnih certifikatov, in preventivnih funkcij, ki ščitijo tako kupca kot prodajalca . Podatki o karticah niso shranjeni na na strežniku ponudnika.

Varovanje osebnih podatkov

Ponudnik je zavezan k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Podatke hrani za nedoločen čas in jih uporablja izključno za namene naročil in ostale potrebne komunikacije spletne trgovine. Podatkov ne sme posredovati nepooblaščenim osebam, razen Pošti Slovenije za namene pošiljanja. Za točnost svojih podatkov skrbi kupec sam. DO izjemnega razkritja osebnih podatkov pride le, če je taka obveznost določena v zakonu ali v primeru, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov spletne trgovine organized.si.

Piškotki

Piškotek je datoteka, ki shrani določene nastavitve spletnih strani. Spletne strani piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Sodelovanje med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejše in enostavnejše. S pomočjo piškotkov si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, brskanje po spletnih straneh pa je s tem bolj učinkovito in prijetno. Uporabljajo se za shranjevanje podatkov o stanju posamezne spletne strani (podrobnosti o prilagoditvah posamezne spletne strani), pomagajo pri izvajanju spletnih storitev (npr. spletne trgovine), pomagajo pri zbiranju statistik o uporabnikih in obiskanosti spletnega mesta…

Piškotki, uporabljeni na tej spletni strani, ne zbirajo vaših osebnih podatkov, s katerimi bi vas bilo mogoče osebno prepoznati in ne morejo poškodovati vaših naprav. Piškotki omogočajo delovanje spletnega mesta in pomagajo razumeti, katere informacije so najkoristnejši za obiskovalce.

Priglasitev
Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku, tablici ali mobilni napravi.

Upravljanje in brisanje piškotkov
Če želite spremeniti način uporabe piškotkov v brskalniku, vključno z blokiranjem ali izbrisom, lahko to storite z ustrezno spremembo nastavitev brskalnika. Pri vstopu na spletno stran, vas ta tudi vpraša ali soglašate s shranjevanjem piškotkov. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, lahko tudi enostavno izbrišete. Če spremenite ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika.